4 apr. 2011

Kamp

Det pågår en ständig kamp i mitt huvud när jag springer. Jag kan inte bestämma mig för vilket tempo jag ska ha. Ska jag våga öka lite på raksträckan eller ska jag ta det lugnt och öka mot slutet? Jag vet inte vad jag vill så det brukar sluta med att den lata jäveln i mig vinner så det blir samma tempo hela tiden.
Jag är rädd att jag inte ska palla sprina hela vägen om jag ökar tempot..

Jag får ta och skärpa mig!

9 kommentarer:

  1. Skadar väl inte att pröva en gång först och orkar du inte får du la gå :)

    //Moa
    www.sosmoa.blogg.se

    SvaraRadera
  2. Tja! Snubblade in på din sida och det verkar som att du är minst lika inställd som mig på att bli polis :) Jag sökte första gången då jag var 20 men kom ej in då jag var för ung (förstås), men nu är jag 23 och kampen fortsätter! :) Denna blogg ska följas! Hmm, kanske skulle man kanske skaffa sig en liknande? ;)

    SvaraRadera
  3. Jag ska nog göra det nästa gång Moa.. Saken är den att jag inte hinner gå för då kommer jag försent till jobbet. Snacka om morot ;)..

    Mathias: Det finns inget jag vill mer just nu än att komma in på PHS. Allt jag gör gör jag för att förbereda mig så mycket som möjligt. Jag är SÅ inställd på att komma in!
    Jag skapade bloggen mest för att min familj skulle veta hur gick gick mef allt så att dom slapp ringa och fråga hela tiden :)

    SvaraRadera
  4. Då är vi två kan jag säga!:) allt handlar om att skaffa meriter, träna, jobba, osv :) själv har man precis anmält som som frivillig till röda korset :) hur gammal är du då?:)

    SvaraRadera
  5. Inte helt fel! Var bor du?
    Jag fyller 25 i maj så jag är 86a.

    SvaraRadera
  6. Men Jimmy då!! Då måste ju pressa dig för att bli snabbare, vet inte riktigt vad målet är? alltså hur långt du ska springa osv. Men det måste ju bli kräksjobbigt för att du ska bli snabbare. det är bara att öka!

    SvaraRadera
  7. Målet är en mil på 36 minuter..
    Jag måste få in löpsteget och distansen i kroppen innan jag springer i kräkfart.
    Jag ska skynda långsamt.. Lite senare blir de intervallträning på bana :)

    SvaraRadera
  8. Jag är 87a och bor i Eskilstuna. Har haft oturen att söka mitt i denna kvotering som varit, och att de hoppat över en sökomgång, tagit in 140 en gång bara, alla odds emot m a o :p känner att ett bra resultat på löpningen kan få en att sticka ut. Förra gången sprang jag på sju minuter, nästa ska jag sikta på max sex minuter:)

    SvaraRadera
  9. 6 min..? Du kan nog öka lite till ;).
    Jag fick 7:18 vilket jag inte allt var nöjd med. Satsade för myckt på combaten så löpningen blev lidande.
    Satsar du på sex lär du vara snabbast. Tror inte någon denna omgång sprang så snabbt så kör hårt :).

    SvaraRadera