2 nov. 2011

Beskedet kom idag!

Kikade mailen mitt på dan idag, precis som jag alltid gör.
Ett mail från PSH hade kommit. Beskedet..

Tyvärr inte denna gång heller...

13 kommentarer:

  1. För eller senare är det ett positivt besked som dimper ner

    kämpa på!


    MVH

    Jonas, PA, Skåne

    SvaraRadera
  2. Hej! Samma besked för mig. Det som känns jobbigt är att man inte får veta varför man inte är konkurrenskraftig nog. Jag fick både bra omdöme av poliserna och psykologen. Hur var ditt omdöme och din siffra? / Andreas

    SvaraRadera
  3. En vacker dag kommer det. Det jobbiga är bara att leva som om man inte ska komma in. När det gäller att söka jobba och sådär. Inte så smart att säga att man kanske ska börja plugga snart.
    Hört att det inte är populärt bland arbetsgivare.

    SvaraRadera
  4. Jag känner mig lite missuppfattad av psykologen. Trodde jag var tydlig i mina svar men tydligen inte. Där fick jag en femma.
    Hos poliserna vet jag inte siffran men där var omdömet bra.

    SvaraRadera
  5. Sitter i samma sits som er båda, Jimmy och Andreas. Jobbigt att inte få något svar på vad som ska förändras eller vad som saknas för att komma in. Fick en sexa hos psykologen och fina omdömen från poliserna. / J.

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Samma här. Man får försöka att inte tänka att det skulle vara något fel man gjorde utan att det helt enkelt är ett nålsöga man ska igenom och vår tur kommer!
    /Peter

    SvaraRadera
  7. Hej igen! På något sätt är det ändå skönt att man inte är ensam i denna sits. Jag fick med en sexa av psykologen och bra omdöme av polisen som sagt men ändå inte tillräckligt. Vad fick ni på datortestet? Man försöker ju pinpointa vad som kan vara bidragande faktor till att man inte kommer in. Men det kanske inte är lönt att fundera eller spekulera=).
    /A

    SvaraRadera
  8. När fick ni siffror av psykologen? Efter samtalet?
    Jag fick aldrig någon då hon sa att resultatet skulle sammanvägas med polisintervjun.

    Peter

    SvaraRadera
  9. Peter// Man kan skicka efter sitt utlåtande från psykologen. Där står din siffra samt den totala bedömningen. Därifrån kommer siffran.
    /A

    SvaraRadera
  10. Jaha! Det visste jag inte. Kontaktar man pliktverket då antar jag?

    Tack!/ Peter

    SvaraRadera
  11. eller rekryteringsmyndigheten.......

    SvaraRadera
  12. Tråkigt att läsa! Jag halkade in på din blogg via en Body Combat-länk och fick se att du söker till polis precis som min dotter...och därav intresset! Tränar massor m body combat, kettlebells å spinning.

    Dottern är 21 år och KOM IN...börjar alltså sin utbildning i januari...I Umeå till hennes stora glädje även om jag som mamma nog tycker 92 mil är långt bort.
    Önskar dig lycka till nästa gång!

    SvaraRadera
  13. Stackars lilla flicka.

    SvaraRadera