3 mars 2011

Knasigt

Av någon konstig anledning gick det inte att kommentera inläggen jag skrev igår. Jag publicerade om dem igen så nu fungerar det men då blir texten lite galen då det är idag jag ska köra combat på Sats och inte imorgon.
Ni fattar :)

7 kommentarer:

  1. Du våga int'! Du var nog lite rädd att jag skulle retas lite med kommentarerna. / A

    SvaraRadera
  2. Förstår inte vad du menar. Skulle jag då publicera dem igen?

    SvaraRadera
  3. Du vågade inte få några kommentarer menar jag. fan har du boxats så mycket så du blivit trög?

    SvaraRadera
  4. Är du bara allmänt bitter eller är det något annat du har emot mig/bloggen?
    Om jag var rädd för dina anonyma kommentarer, skulle jag då se till så att det gick att kommentera??

    SvaraRadera
  5. Du är fan trög! Det fanns inget illa menat från min sida. Bara för att jag kommenterar måste jag linda in alla mina ord i ett litet rosa paket för att du inte ska ta det fel? Du bloggar om hur du ser fram emot att bli polis men kan inte ta några kommentarer utan att tro att jag har något emot dig??? Men du har helt fel värderingar och syn på polisyrket. Du målar upp bilden att vara polis som ett glassigt omtyckt jobb. Du har fel ! Det är ett slitsamt jobb och oftast är man ogillad.

    SvaraRadera
  6. Inte för att lägga mig i, men nu gör jag det ändå. Denna anonyma kommentator, varför skriver du inte vem du är? Vågar du inte stå för dina åsikter...?

    Jag är även väldigt intresserad av vad du själv jobbar med? Är du möjligtvis polis? Du verkar nämligen otroligt insatt i hur en polis ska vara, vad som är rätt och fel samt vad det innebär att vara polis.

    Du har kommenterat ett annat blogginlägg och skrivit "Tänk om, gör rätt!". Du har själv väldigt mycket märkliga åsikter som du kanske borde tänka om och göra rätt kring....

    SvaraRadera
  7. Det låter som du är hans flickvän? Get it on, skicka tjejen på mig bara :-)Som jag skrev innan så tolkar man lite som man vill om kommentarerna är med glimten i ögat eller en direkt motsats. Och som jag skrev innan är det inget personligt mot Jimmy. Men om han ska börja lipa för att man ifrågasätter inläggen så slutar jag här och nu. Tycker jimmy har rätt inställning men frågan är om allt han gör för ett bättre samhälle är för att andra ska må bra eller om det är för att han själv tycker han är bra. Detta är min sista kommentar och sista gången jag går in på denna blogg så besväras inte med att kommentera detta för jag läser det ändå inte. Ang "tänk om gör rätt och gör om gör rätt" vet alla som gjort lumpen vad det är. :-)

    SvaraRadera