9 juni 2011

Paradisloppet är snart

Vilodag idag! Kroppen älskar dom dagarna när man kört hårt ett tag.Det har blivit en del löpning och tre dubbelpass med combat och pump. Man känner verkligen hur kroppen blir starkare av att vila. Lite stretch och promenader med hundarna är allt som behövs för att kroppen ska bli som ny.

Imorgon blir det Zumba efter jobbet. Det var länge sen nu så jag är riktigt laddad. Rumpa ska skakas! =).
På lördag blir det combatträning med releasegänget. Det finns en del som vi måste träna på tillsammans. Timingen måste sitta för att det ska bli pefekt!
Efter det blir det direkt till paradisloppet. Ska försöka hålla min polare Fredriks tempo så vi får se hur det går. Har inga tidskrav för en gångs skull. Känns skönt!

Sen på söndag brakar det loss! Först är det release i pumpen och sen direkt efter det; efter en swebar och en celsius, är det dags för combaten. Det kommer bli så fruktansvärt bra!!

1 kommentar:

  1. Det här med releaser hit och dit. Det kan inte finnas någon som bryr sig? Om du gillar att boxas så jävla mycket varför söker du inte upp en riktig klubb? Men det tror jag inte du skulle palla för, fys i 1,5 timma är nog inte din grej.

    SvaraRadera