8 jan. 2010

Migrän

Åkte på ett inte allt för roligt migränanfall.
Trodde att jag skulle klara av att jobba men jag var tvungen att gå tidigare.
Känner mig bättre nu men huvudet värker fortfarande en hel del =/

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag söker med till polis. Har du dokumenterad migrän? Och tror du isf att den kommer ligga som hinder för dig vid sluttesterna. Jag harnämligen dokumenterad migrän men lider inte av det alls längre. Men undrar om det kommer ligga en i fatet. För man kan ju inte säga att man inte har de om man har det.

    SvaraRadera
  2. Tjena!
    Jag har inte dokumenterad migrän. Jag hade det när jag var mindre men den har jag växt ifrån. Gjorde en utredning för två år sen för att se om det hade kommit tillbaka men det hade den inte.
    Jag får väldigt sällan migrän nu men när det väl kommer känns det..
    Jag tror inte att det är ett hinder om man inte har det ofta så det stör ens arbete. Det är ingen idé att ljuga om det som du själv säger. Bara man är ärlig kommer det att gå :)
    Lycka till!!

    SvaraRadera
  3. Migrän är i många fall behandlingsbart i förväg. Jag har migrän med aura, men jag får bara anfall när jag låter blodsockret falla allt för lågt. Så länge jag sköter min kost och äter var tredje timme får jag aldrig migrän. Jag får 1-2 anfall per år och då är det nästan uteslutande på helgen när jag kommer ur mina matrutiner p.g.a. slarv. I mitt fall skulle det knappast påverka ett eventuellt polisarbete eftersom anfallen går att "kontrollera". Så egentligen anser jag inte att polisen har med det att göra om jag skulle ansöka.

    PS. Om man har dokumenterad migrän kan man kräva ut sina journaler och kräva att informationen tas bort. Man har rätt till det eftersom det går att motivera med att man kan bli utsatt för diskriminering.

    SvaraRadera