9 maj 2011

Fixat

Idag skickade jag in ansökan till Lillsved :).
Idrottspedagog som förstahandval och sen tog jag Hälsocoach PT & GTI som andrahandval..

6 kommentarer:

  1. Hej Jimmy! Jag följer din blogg dagligen. Tycker det är intressant att läsa då vi båda har samma dröm, att bli polis.
    Jag kom till CT nu senast också men blev inte antagen. Jag ringde upp rekryteringen för att höra vad poliserna sa. De sa bara positiva saker förutom att jag verkade lite spänd (inte så konstigt tycker jag). Idag fick jag brevet från psykologen och där var också nästan enbart positiva saker sagt om mig. Jag skrev ett riktigt dåligt datortest och det kan ha fällt mig eftersom att hon skrev något i stil med. Trots bristande kunskaper klarat av sina studier bra. Hade man fått göra det testet igen hade man ju gjort ett grymt bättre resultat. Nu dröjer det minst tre sökomgångar tyvärr. Jag bara undra om du vill berätta vad psykologen sagt om dig och vilken siffra du blev.
    Ha det gutt!
    /Andreas

    SvaraRadera
  2. Kom in i år på första försöket. Är varken dum eller smart men tyckte dator testet var sjukt enkelt. Det var bara att tänka logiskt och inte krångla till det. Testet är ju skapt för att vanliga människor ska testas och inga snillen. Fick en 8:a på dator testet, 8 av psykologen och 9 av poliserna, 9 på styrka, sprang på 7,30. / M

    SvaraRadera
  3. Andreas.. Vad roligt att du läser den. Fortsätt med det :).
    Jag har inte fått psykologens utlåtande än. Väntar fortfarande på brevet. Ha, att man är spänd borde vara mer normalt än konstigt i ett sånt läge. Jag var så nervös så jag darrade men ändå sa dom att jag gav ett lungt och seriöst intryck. Så fort jag får brevet så talar jag om hur det gick.

    SvaraRadera
  4. Jag tyckte nog som alla andra att det blev svårare mot slutet av alla delar på testet. Jag svarade på alla frågor men har ingen aning om hur det gick. Jag tror att det var rätt medel men vågar inte hoppas. Allt kan ju kännas bra och så får man en trea, vem vet..
    Jag fick en sjua på ISOKAIen och sprang på 7.18. Hade målet på 7min men att springa inomhus var inte det optimala.

    SvaraRadera
  5. Jag fick reda på datortestet hos psykologen.

    SvaraRadera
  6. Jag kommer fortsätta läsa den. Tycker också det är jobbigt med ett och ett halvt års väntan. För man lär inte komma in på enbart att bli rekommenderad. Men nästa gång är man ju rustad ännu bättre.
    Intressant att veta vilken siffra och vad psykologen sa om dig. Min sa bara positiva saker och gav mig en sexa. Tyvärr räcker det inte långt.
    Ha de!
    /Andreas

    SvaraRadera