5 okt. 2010

Joy Konvent 2010

Äntligen anordnar Body Joy ett Joy Konvent igen. En härlig förmiddag på hösten.
Joy Konvent

Specialpass hela lördag förmiddag den 16 oktober. Med start kl 09.30 kommer vi att köra pass med en eller flera instruktörer på totalt 9 klasser. Som vanligt dukar vi upp med ett bord fyllt med energi mitt i gymmet, så att du orkar köra flera pass.
Dessutom kommer du att kunna köpa träningskläder från KeepItUp till 30% rabatt.

Här kommer beskrivningarna av passen under lördagen!

Into the Wild! 09.30 med Mia Ö
Spinningpass med en resa genom Grand Canyon. Bildspelet tillsammans med instruktörens beskrivning av känslan, dofterna och den storslagna miljön kommer att ta dig till en annan del av världen under en träningstimme.

One Light! 10.45 med Sissel
Ett spinningpass i mörker med endast ett ljus att fokusera på. Instrumental musik, tungt och lugnt, kommer att ge dig ny energi.

Latinospinning! 12.00 med Jaana Nu när Zumba är så poppis, varför inte plocka in samma stämning i spinningsalen. Kan man vicka på rumpan
på spinningen också??

Intersport Skidpasset! 10.45 Lollo och Louise
Nu startar Intersport Skidpasset. Ett cirkelpass med övningar för dig som vill träna inför skidsäsongen. Här är två duktiga instruktörer som vet hur man ska lägga upp ett pass som ger dig rätt träning för rullskidor, längdskidor, slalom och snowboard. Blandade övningar för styrka, kondition och balans.

Ruff Outdoor Training!12.00 med Carlotta och Louise
Utomhusträning för den som gillar att ta i. Samling på Body Joy, gemensam förflyttning i oömma träningskläder och uteskor, i vilket väderförhållande som helst! Tuff, utmanande och ”skit”-roligt.

Svett eller fett!? 09.30 med Patrik, Linda, Emelie
Blandar man BodyPump och BodyCombat så kommer musklerna att pumpa av utmattning. Utmana dig själv i både styrka och kondition.

Jam-Inferno 10.45 med Emelie
BodyJam Potpurri. Häng med på instruktörens favoritdanser bland alla tidigare Jam-program. Härligt, galet danspass med skönt gung. Mycket koreografi och utmaningar för dig som gillar att bli trött i både hjärta och hjärna.

CrossFit! 09.30 med Gästinstruktör Susanne
Väldigt effektiv och rolig träning! En central del av CrossFit är att övningarna utförs mot klockan. Antingen ett givet antal övningar eller så snabbt som möjligt. Detta gör att du hela tiden kan se framsteg och tävla med dig själv eller en kompis.

Variationen i övningarna är central. Passen varieras med tid och olika övningar: tunga lyft, lätta lyft, kroppsviktsövningar, många eller få antal repetitioner, löpning, rodd, hopp, m.m

Hard (Easy) Line 12.00 Fastän det heter ”Easy”Line så kan man köra ett ”Hard”Line. Tufft och högt tempo garanteras på detta pass. Kondition och styrkepass.

______________________________________________

Verkar vara hur kul som helst. Pump/Combat-passet skulle inte vara helt fel.. Dessvärre är der så att polisvolontärutbildningen håller till den dagen så jag får överlämna all träning till Emma.
Jävla otur!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar